Как получить визу во францию?

Як отримати візу до Франції?

Всі, хто хоче побувати у Франції повинні мати візу. Для цього слід звернутися до фахівців, які роз'яснять, як отримати візу до Франції і якщо треба то, допоможуть. Але можна все зробити і самому.

Отримання французької візи

Віза до Франції оформляється на тривалий термін, з необмеженою кількістю в'їздів, для навчання або роботи строком від 3 до 5 років. Візи можна оформити в візових агентствах, представивши всі необхідні документи і заплативши за послуги цього агентства, а також у Французькому візовому центрі.

Може також бути оформлена віза до Франції самостійно. Потрібно звернутися до Посольства Французької Республіки в м Москва за адресою: вулиця Б.Якімянка, 45, телефон (495) 937-1500, сайт, або в Генеральне Консульство Франції у м.Санкт-Петербург, за адресою: Набережна річки Мийки, 15 , телефон (812)332-2270 сайт.

Отримання Шенгенської візи

Якщо планується відвідати крім Франції інші країни Шенгенської угоди, то оформляється короткострокова Шенгенська віза. При пересадці в аеропорту іншої країни протягом 24 годин, досить звичайної візи до Франції і квитка. Шенгенська віза, навіть якщо видана у французькому консульстві, дає право безперешкодно в'їзду в будь-яку країну Шенгенської зони. Для росіян вартість Шенгенської візи становить 35 і 70 євро, терміном від 1 дня до 5 років.

Необхідні документи

При оформленні візи до Франції подаються такі документи:

  • копія закордонного паспорта (якщо їх два, то представляються обидва.),
  • копія загальноросійського паспорта,
  • анкета на візу до Франції (скачати і заповнити),
  • 2 кольорові фотографії розміром 3,5х4,5 см, матових,
  • довідка з роботи із середнім заробітком і посадою (завантажити зразок довідки),

Для неповнолітніх надаються:

  • згоду на виїзд дитини обох батьків,
  • завірена нотаріусом ксерокопія свідоцтва про народження.

Для пенсіонерів потрібна також і копія пенсійного посвідчення

Для студентів потрібні, крім загального списку необхідних документів

  • довідка з інституту,
  • копія студентського квитка.

Для виїжджають на запрошення також потрібні:

  • оригінал запрошення, де обумовлені готель з адресою і оплатою,
  • копія паспорта особи, яка запрошує (1 сторінка), при приватному запрошенні,
  • підтвердження сторони, що запрошує фірми, при бізнес-запрошенні.

Удачі Вам у поїздці до Франції!


Внимание, только СЕГОДНЯ!
Оцените, пожалуйста статью