Как получить визу в англию?

Як отримати візу в Англію?

Подорожі по різних країнах - розкіш, доступна не кожному. Справа тут не тільки в фінансах. На сьогоднішній день основною складністю може виявитися оформлення необхідних документів.

Отримання візи в Англію - питання не просте, але вирішуване. Вам будуть потрібні:

  1. Одна анкета - уважно заповнена, роздрукована, підписана, і з фотографією, що відповідає вимогам.

    Електронну анкету англійською мовою Ви можете заповнити на сайті visa4uk.fco.gov.uk. Уважно поставтеся до вимог, що стосуються фотографії:

    Вона повинна бути кольорова, обов'язково на світло-сірому або кремовому тлі. Не забудьте, що вона повинна бути чіткою і гарної якості, неодмінно надрукована на фотопапері. Розмір фотографії 3,5 см шириною і 4,5 см в заввишки.

  2. Необхідно також надати закордонний паспорт, який залишиться придатний як мінімум ще півроку. Паспорти з меншим терміном придатності приймаються, але шанси на позитивне рішення можуть бути знижені. Обов'язковою умовою для паспорта є наявність не менше двох чистих сторінок, але не обов'язково на розвороті.
  3. Не забудьте також надати переклад всіх необхідних документів на англійську мову. Безсумнівним плюсом є те, що переклад можна зробити самому і нотаріально завірити їх не буде потрібно.
  4. Запасна фотографія, раптом щось трапиться з першої.
  5. І готівку на всякий випадок.


Людям, котрі думають, як отримати візу в Англію, необхідно знати, що головні документи, що є підставою видачі візи до Великобританії, стануть:

  1. Запрошення, із зазначенням контактних даних запрошуючої сторони.

    Або це може бути бронь готелю.

  2. Підтвердження Вашої фінансової спроможності - фінансові документи. І чим солідніше виглядатиме представлена ??вами інформація, тим краще. Це основний момент, від якого залежить Ваша віза в Англію. Документи з Вашої роботи, що підтверджують Ваші доходи, або документи людини, який Вас забезпечує.

    Не забудьте перевести всі документи на англійську мову. А так само те, що по можливості, надані документи довідки не повинні бути старше місяця.

На нашому сайті, Ви також можете ознайомитися з процедурою оформлення шенгенської візи: «Як отримати шенгенську візу».


Внимание, только СЕГОДНЯ!
Оцените, пожалуйста статью